Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський пропагандист Михалков висловився щодо української мови, яка породжує ненависть до росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський пропагандист Михалков висловився щодо української мови, яка породжує ненависть до росіян

Російський кінорежисер Микита Михалков, розповів, чому, на його думку, українська мова – це образ русофобії.

26 серпня 2022, 09:59
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кінорежисер з Росії Микита Міхалков зробив чергову заяву щодо України та мовного питання. Росіянин звинувачує українську мову у ненависті до свого народу.

Російський пропагандист Михалков висловився щодо української мови, яка породжує ненависть до росіян

Стерненко (ліворуч), Михалков (праворуч). Фото з відкритих джерел

Слова російського актора та кінорежисера були опубліковані на власній сторінці у Twitter українського активіста та волонтера Сергія Стерненка. Також росіянин стверджує, що викладання українською мовою — це вибухова суміш у історичному зрізі.

Ураїнська мова стала образом руссофобії… тобто словосполучення, які ми чуємо в українській транскрипції та вимові, вони для нас, і для світу, і для них самих (українців) є формулюванням ненавести до Росії. Я дуже злякався, якщо предмети викладатимуться українською мовою – це катастрофа, це абсолютно закладена міна на всю історію. – розповів Михалков.

Сам же Сергій Стерненко прокоментував вислови Михалкова так:

Це війна Росії проти нашої ідентичності. Проти нашої мови. Проти нас як українців. І так, таке заявлення Михалкова цілком вкладається в загальну концепцію геноциду, який вчиняють росіяни. — підписав публікацію Стерненко.


Це не перша заява одіозного росіянина. Михалков підтримує анексію Криму та повномасштабне вторгнення на території України. Вважає українські революції військовими переворотами, а саму країну прирівнює до фашистської Німеччини.

Раніше портал "Коментарі" писав, що за думкою політтехнолога Стерненка в майбутньому буде ще одним політиком, адже колишній член партії "Правий сектор" постійно з'являється у політичній площині.

Також ми згадували, що українська мова була визнана однією з найпопулярніших у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

natam

26 серпня 2022, 14:03

маразм для " столько не живут" перебрал верх цинизма... зайти с войной в мирную страну и рассказывать о фашизме?! интересно, когда немцы нападали на ссср, они тоже считали, что преподаваемые предметы на русском языке - это катастрофа?!


Новини