Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський актор та зірка серіалу "Свати" загинув в мотрошній ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський актор та зірка серіалу "Свати" загинув в мотрошній ДТП

Російський актор відіграв ключову роль у четвертому сезоні

27 жовтня 2024, 23:20
Поділіться публікацією:

 27 жовтня російські ЗМІ повідомили про загибель актора Максима Шпаковського, відомого за роллю в серіалі "Свати". Актору було 48 років, і його смерть стала результатом аварії, що сталася 25 жовтня в Севастополі. За інформацією з російського драматичного театру Чорноморського флоту імені Бориса Лавренєва, Шпаковський отримав численні травми, через які помер у лікарні.

Російський актор та зірка серіалу "Свати" загинув в мотрошній ДТП

Актор Максим Шпаковський (фото з відкритих джерел)

Максим Шпаковський народився 10 листопада 1975 року в Севастополі та закінчив місцевий філіал Ярославського державного театрального інституту. За свою кар'єру актор знявся у близько 50 фільмах, зокрема у четвертому сезоні серіалу "Свати", де зіграв роль бандита, а також у таких проєктах, як "Дружина олігарха", "Сонцепек", "Ісаєв", "Сармат", "Іванов та Рабінович", "Заселений острів", "Була тобі кохана…" і "Ялта-45".

Шпаковський підтримував вторгнення РФ в Україну та знімався у пропагандистських фільмах, що зображали війну в позитивному світлі для російської аудиторії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що помер зірка серіалу "Солдати"Російський актор Роман Мадянов, відомий своєю підтримкою агресивної війни РФ проти України, помер у віці 63 років. За повідомленнями російських ЗМІ, причиною смерті став рак легенів, стан актора значно погіршився навесні.

Мадянов відкрито підтримував вторгнення Росії в Україну і навіть мав намір гастролювати на тимчасово окупованих територіях України. Він також стверджував, що нібито відправляв гуманітарну допомогу на Донбас. За це він був включений у базу сайту "Миротворець" через незаконний перетин українського кордону після відвідин окупованого Криму.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини