Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російським солдатам немає за що боротись, тільки за рублі - посол США в ОБСЄ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російським солдатам немає за що боротись, тільки за рублі - посол США в ОБСЄ

У російських військових немає мотивації на війні.

15 вересня 2022, 17:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська Федерація зазнає поразки в загарбницько-імперській війні. Про це сказав посол США в ОБСЄ Майкл Карпентер у Відні 15 вересня, де відбулось засідання Ради ОБСЄ.

Російським солдатам немає за що боротись, тільки за рублі - посол США в ОБСЄ

Російським солдатам немає за що боротись, тільки за рублі - Майкл Карпентер. Фото з відкритих джерел

Майкл Карпентер говорить, що армія РФ не змогла захопити столицю України і це була її перша поразка. Далі, з контрнаступом розпочатим в кінці серпня російські війська просто тікають з окупованих територій та залишають техніку. Карпентер наголосив, що армія РФ інколи буквально біжить в свою країну перетинаючи кордон.

Посол США в ОБСЄ порівняв, як український народ зустрічав російських окупантів та воїнів ЗСУ. Під час зустрічі з українськими військовими люди виходили та раділи, на відмінно від російської армії. Під час окупації українські громадяни виходили на протести та демонстрації.

Продовжив Карпентер промову словами, що російські військові самі знають, що їх влада ставиться до них як до гарматного м'яса. Саме тому військові РФ не мають мотивації у війні в Україні, а воюють тільки за рублі, за гроші та через це крадуть телевізори, пральні машинки з українських будинків.

У кінці звернення Майкл Карпентер просив збільшити сили для знаходження злочинів, які вчиняють російські військові на окупованих територіях. Також він додав, що росіяни тікаючи від сил ЗСУ не соромляться обстрілювати цивільну інфраструктуру. Такі дії можна класифікувати як воєнні злочини та злочини проти людства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін не хоче миру. Про це заявив генеральний секретар ООН після розмови з президентом РФ.

Також "Коментарі" писали, що міністра оборони РФ викликають на закрите засідання щодо війни в Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини