Російських військових спіймали на гарячому. Вони знову крадуть (ВІДЕО)

Зафіксували на відео, як росіяни крадуть пральну машинку.

Від початку повномасштабного вторгнення в Україну ЗМІ неодноразово публікували фото та відео матеріали де видно, що російські військові виносять побутову техніку з домів звичайних мешканців. Депутат ВР України Олексій Гончаренко опублікував на своїй сторінці в Telegram відео, на якому видно, що росіяни крадуть пральну машину.

Те, що Путін називає "військовою операцією" часто для звичайних російських військових є шансом на отримання нової техніки. Починаючи з 24 лютого росіян постійно звинувачують у крадіжках та грабунках покинутих будинків.

Користувачі мережі висміюють російських окупантів, які намагаються вкрасти для себе унітази, пральні машинки чи собачі будки. Те, що у більшості світу є нормальним явищем, для військових РФ є ознакою розкоші та багатства, адже росіяни не можуть купити собі навіть пральну машину.

Іноземці не вірять в таку абсурдність ситуації. Але докази є незаперечними. Один з таких злочинів вдалось зафіксувати безпілотнику на відео. На ньому чітко видно, як двоє росіян виносять з дому пральну машинку.

Переглянути відео з крадіжкою російських військових можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" писав про російського військового, що на початку повномасштабного вторгнення потрапив в український полон. На відео він лаявся на Путіна. Через деякий час військовополоненого бурята обміняли на українців. А 18 жовтня стало відомо, що саме цей росіянин знову пішов воювати в Україну де і загинув.

Також "Коментарі" повідомляли слова звільнених жителів окупованих територій про те, що російські військові крали виделки, ножі та навіть взуття старших людей.