Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російських солдатів чекає пекло. Україна отримала новий вид зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

Російських солдатів чекає пекло. Україна отримала новий вид зброї

США передали Україні новий тип ракет до установок HIMARS.

1 жовтня 2022, 16:17 comments2689
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У мережу потрапили фото та відео нової зброї, яку Захід нещодавно відправив в Україну. Це новий тип ракет, які застосовуватимуться для пускових установок HIMARS. Саме така зброя може влаштувати російським військовим справжнє пекло.

Російських солдатів чекає пекло. Україна отримала новий вид зброї

Україна отримала новий вид зброї – снаряди М30А1. Фото з відкритих джерел

Чим довше триває війна, тим більше Україна залучає зброї, окрім того, така зброя стає все кращою. Особливо це стосується США, які кілька місяців тому передали  HIMARS в Україну, а тепер нові високоточні ракети М30А1.

M30A1 — новий тип реактивного артилерійського снаряда HIMARS, який американці почали вводити на озброєння у 2017 році та замінили класичні ракети з розривною частиною.

Пентагон вирішив піти на цей крок, оскільки старі ракети часто залишалися нерозірвані або небезпечними для цивільних чи самих солдатів. Однак ця проблема більше не виникає з новими ракетами. Це пов'язано з новою боєголовкою. У ракети M30A1 її серце складається з приблизно 180 тис. маленькі вольфрамових кульок, які вражають цілі, летячи на дуже високій швидкості

Ракета створена для знищення легкоброньованої техніки та украплень. Перевагою снаряда є те, що смертоносний дощ з вольфрамових кульок випадає на велику територію. А оскільки M30A1 може знищувати легкоброньовану техніку, то неважко здогадатися, що зроблять такі вольфрамові кульки з тілом російського солдата.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про зброю, яку президент Росії Володимир Путін може застосувати проти Європи взимку.

Також "Коментарі" писали розділення думок в США через заявку України на вступ до НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

1 жовтня 2022, 20:13

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ------ https://vk.sv/zex

Ігор

1 жовтня 2022, 15:48

Боже! Вони хоча б мовчали. Якісь навмисні провокатори. Це ж зброя масового, невибіркового ураження. Ефективна, коли вибухає у повітрі. Вони ще критикують інших, а самі роблять все, щоб розлютити ворога. Православне, корумповане зло відновлює справедливість - на православне зло, де США розпалювач. Це якби Росія напала на КНДР, а США почали допомагати КНДР захиститись. Хоча б не тримали тут всіх заручниками екстремізму. Дали б виїхати тим, хто хоче приносити користь людству, а ні бути екстремістом-вбивцею.


Новини