Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські війська захопили ще два села недалеко від Покровська
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські війська захопили ще два села недалеко від Покровська

Ситуація у Донецькій області загострилась: два села під окупацією Росії

сьогодні, 15:32
Поділіться публікацією:

Російські війська зайняли два маленькі села поблизу Покровська у Донецькій області, що збільшило напруженість у регіоні. Захоплені села Красний Яр і Крутий Яр, розташовані всього за 9 кілометрів від Покровська, можуть відігравати важливу роль у подальших військових планах. Про це повідомляє BILD.

Російські війська захопили ще два села недалеко від Покровська

Росіяни окупували села біля Покровська

За даними аналітика з видання BILD Юліана Рьопке, використовуючи відкриті джерела, стало відомо про захоплення двох сіл на півночі від Покровська. Село Крутий Яр, де до війни проживало приблизно 100 осіб, та село Красний Яр із довоєнним населенням у 200 осіб, зараз перебувають під контролем ворожих військ.

Ці захоплення ставлять Покровськ у складне положення, оскільки ворожі сили зосереджені лише за дев'ять кілометрів від міських меж, що може спричинити нові виклики для оборони міста та безпеки його мешканців. 

"Російська армія вторгнення захопила Красний Яр і Крутий Яр за 9 км на схід від Покровська", — повідомляє експерт Юліан Рьопке.

Російські війська захопили ще два села недалеко від Покровська - фото 2

Читайте також на порталі “Коментарі” — Російські окупаційні війська продовжують здійснювати тиск на Сили оборони України на Донеччині. Як повідомляє аналітичний проєкт  DeepState, російські військові окупували ще один населений пункт в Донецькій області — село Маринівка, що розташоване в Новогродівській громаді Покровського району.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ситуація під Покровськом може кардинально змінитися. Спектр усіх засобів, які Сили оборони України приготували російським окупантам, "змінять ситуацію цілком і кардинально", зокрема на Покровському напрямку.  Таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив командир 425-го окремого штурмового батальйону "Скеля" майор Юрій Гаркавий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини