Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські солдати роблять звірства вже в рф: у Білгородській області почастішали випадки зґвалтувань
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські солдати роблять звірства вже в рф: у Білгородській області почастішали випадки зґвалтувань

У Білгородській області, яка використовується як перевалочний пункт російських військових, значно збільшилася кількість заяв про зґвалтування

28 травня 2022, 13:40 comments2199
Поділіться публікацією:

Російські солдати роблять звірства вже в рф: у Білгородській області почастішали випадки зґвалтувань

Згвалтування в Росії. Фото: з відкритих джерел

В СБУ перехопили чергову телефонну розмову одного з російських окупантів із дружиною, яка працює у правоохоронних органах Росії. Вона розповіла військовому, що останнім часом до прокуратури надійшла велика кількість заяв про зґвалтування. Про це повідомили у Telegram-каналі Служби безпеки України.

За словами дружини російського окупанта, зґвалтування відбувалися на території міста Валуйки, смт Уразове та Вейделівка. Також вона зазначила, що зґвалтування почастішало з прибуттям на ротацію російських солдатів з інших регіонів. Варто зазначити, що Білгородська область використовується як перевалочний пункт російських військових.

"Мама каже, що там і Владивосток приїхав до них, Ханти-Мансійськ, Хакасія...", — додала жінка.

Крім того, дружина окупанта розповіла йому історію про те, як нещодавно дівчина познайомилася з російським військовим, але це знайомство зрештою перетворилося на зґвалтування п'ятнадцятьма солдатами.

Послухавши жахливу розповідь дружини, окупант порадив їй нікуди не виходити в темний час і поки що пожити в режимі "дім — робота".

Увага! У відео є нецензурна лексика.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло читачів про те, що російські загарбники зізнаються по телефону, що їм дозволили застосовувати заборонені фосфорні та касетні засоби ураження.

Також портал "Коментарі" інформувало про те, що до рук СБУ потрапило листування командира полку загарбників, що воює під Ізюмом на Харківщині. У ній він зізнається, що розстрілює солдатів, які відмовляються йти в наступ, а сам мріє якнайшвидше опинитися вдома.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/4343
comments

Обговорення


Новини