Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські пропагандисти погрожують знищити міста Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські пропагандисти погрожують знищити міста Польщі

Програма Соловйова виходить на державному телеканалі "Росія-1"

28 березня 2023, 13:32
Поділіться публікацією:

Російський пропагандист Володимир Соловйов, програма якого виходить на державному телеканалі "Росія-1", вибухнув серією погроз на адресу Польщі. Про це повідомляють "Коментарі".

Російські пропагандисти погрожують знищити міста Польщі

Пропагандист Соловйов нагороджений Путіним

— Поки в чергове європейцям морду не розіб'ємо, європейці нічого не зрозуміють, — заявив Соловйов. — Але цього разу ми з Європи не підемо. Ми з Європою не розмовлятимемо, ми не будемо з Європою миритися. Чи хочуть поляки бути наступними? Це не українці, ми не будемо до них ставитись, як до братів. Ми знищимо усі ці міста. Ось просто на рахунок "раз". Не використовуючи сухопутні війська. Це ми Україну шкодуємо. А тут ми воюватимемо, як американці в Іраку. Ми просто ядерними ударами – не впевнений... А ракетними ударами та авіаційними просто на хрін знищимо. І навіть не будемо думати зайвий раз.

Нагадаємо, що до початку війни в Україні Соловйов уже погрожував взяти Київ за "два-три дні".

14 березня 2022 року у Державному бюро розслідувань України заявили, що Личаківський районний суд Львова заочно заарештував Соловйова за звинуваченням "у публічних закликах до зміни державного кордону України", а також, що планується оголосити його у міжнародний розшук".

Раніше російський диктатор Путін заявив про передачу на територію Білорусі тактичної ядерної зброї. Про те, що можуть означати ці заяви диктатора, пояснили у ЄС.

Також Білорусь прокоментувала розміщення на своїй території ТЯЗ. У Міністерстві закордонних справ Білорусі зазначили, що їхня країна зазнає великого інформаційного, політичного та економічного тиску з боку Сполучених Штатів, Великобританії, країн НАТО та членів ЄС. Такі дії МЗС називає прямим втручанням внутрішні справи країни та критикує односторонні санкції проти Білорусі, а також згадує про нарощування сил НАТО поблизу кордонів країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини