Російські партизани вперше, на території Росії застосували важке озброєння проти путінських сил

Російський добровольчий корпус та легіон "Свобода Росії" вперше застосували танки на території РФ

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Телеграм Bild.

Вилазки бійців "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Вільна Росія" (ЛВР) на територію РФ уже тривають не по декілька годин, а по декілька днів. За словами німецького журналіста Юліана Репке, найінтенсивнішими є дії російських партизанів, біля прикордонного міста Шебекіно.

"По обидва боки застосовується важке озброєння, артилерія, а також уперше – танки. Збройні сили Росії у відповідь застосовують реактивні системи залпового вогню і навіть термобаричну зброю", - зауважив журналіст.

Також він додав, що від інтенсивних бойових дій і справді страждають місцеві. Тому, більшість із них поспіхом, евакуювалися. Як повідомили бійці "Російського добровольчого корпусу", до них надходить чимало звернень – жителі РФ просять допомогти їм, покинути Бєлгородську область. Саме тому, мирним росіянам, запропонували гуманітарний коридор в Україну.

Як писали "Коментарі", - Як російські партизани можуть вплинути на історію творення РФ. Бійці "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Вільна Росія" (ЛВР) несуть реальну загрозу путінському режиму. У російських партизанів є певний потенціал, необхідно лиш проявити ще й політичну активність. Він зауважує, що їхня діяльність у Бєлгороді заслуговує на повагу, водночас на Брянщині був зовсім вдалий дебют.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - Легіон"Свобода Росії" заінтригував: все найцікавіше - ще попереду. У Легіоні "Свобода Росії" заявили, що є завдання відволікати російську армію з інших напрямків, є завдання набиратися бойового досвіду.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, - Чи стане Путін на захист Бєлгородщини.