Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські окупанти почали псевдореферендум на окупованих територіях України
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти почали псевдореферендум на окупованих територіях України

Розпочався псевдореферендум

23 вересня 2022, 10:07
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська окупаційна влада розпочала здійснювати "референдум" на окупованих армією РФ територіях України. Так званий "референдум" проходить у Луганській, Донецькій, Херсонській області та місті Мелітополь. Про це повідомляють проросійські ЗМІ та лідери так званих "ЛНР" та "ДНР".

Російські окупанти почали псевдореферендум на окупованих територіях України

Російські окупанти почали референдум на окупованих територіях України. Фото з відкритих джерел

23 вересня стартував збір підписів за приєднання частини території України до Росії. Голосування довгий час відкладали, бо хотіли дочекатись захоплення більшої території  України. Цього не вдалося зробити.

Наприкінці серпня розпочався український військовий контрнаступ, за час якого Україна повернула з під влади окупаційної Росії десятки міст та сіл. Такі дії ЗСУ злякали владу РФ та її намісників на окупованих територіях. Тому Денис Пушилін, який є очільником окупованої Донецької області постійно намагався провести псевдореферендум. Тепер він та інші окупаційні органи влади отримали таку можливість та почали ходити по домівках українців та збирати голоси за приєднання до Російської Федерації.

Сам Пушилін постійно наголошує, що вірить у позитивний результат опитування на окупованих територіях, тоді як Леонід Пасічник, лідер так званого утворення "ЛНР" просить людей підтримати приєднання окупованих територій на цьому псевдореферендумі.

Саме ж опитування пройде до 27 вересня.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про секретний сьомий пункт указу президента РФ про часткову мобілізацію в РФ.

Також "Коментарі" писали помсту Путіна стосовно протестувальників у Росії. Влада РФ роздає повістки мітингувальникам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини