Російські кораблі вийшли на бойове чергування у Чорне море: чи варто чекати на новий обстріл

В акваторіях трьох морів Росія тримає 15 кораблів

Російські війська станом на 31 грудня тримають на бойовому чергуванні в акваторіях трьох морів 15 кораблів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дані ВМС України.

Так, у Чорне море росіяни вивели 5 кораблів, а Азовське – один. На їхньому борту немає крилатих ракет.

При цьому в Середземному морі чергують 9 ворожих суден, включаючи п'ять носіїв крилатих ракет "Калібр". Їхній загальний залп становить 72 ракети.

Варто нагадати, у четвер, 29 грудня росіяни завдали масованого удару по Україні. Ворог випустив українськими регіонами 70 ракет. Для ударів також використовувалися військові кораблі у Чорному морі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - 2023 року у війні з РФ на Україну чекає переломний момент – чи продовжить агресор ракетний тероризм. Експерти озвучили свій прогноз у ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – 2022-й, що минає, став роком прориву української дипломатії та провалу російської. Спеціально для видання "Коментарі" експерти проаналізували ключові моменти зовнішньополітичного фронту України та країни-агресора.

Раніше "Коментарі" разом із експертами зібрали головні перемоги України у найважчому 2022 році, який Росія хотіла зробити роком підкорення України. Але обламала зуби об стійкість українців. Незважаючи на величезні втрати і широкомасштабну війну, що триває, ми дивимося в майбутнє з оптимізмом. Тим більше що для цього є привід. Тому до вашої уваги ключові перемоги України у році, що минає.