Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські добровольці прорвали кордон РФ, пішли танки: реакція ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські добровольці прорвали кордон РФ, пішли танки: реакція ГУР

У Курській та Бєлгородській областях РФ йдуть бої

12 березня 2024, 08:55 comments1110
Поділіться публікацією:

Російські добровольці увійшли територію Бєлгородської області РФ. Поки що вони просуваються регіоном у кількох напрямках. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал Легіон "Свобода Росії".

Російські добровольці прорвали кордон РФ, пішли танки: реакція ГУР

РДК. Фото: із відкритих джерел

Добровольці у соцмережах підтвердили інформацію про те, що сьогодні вранці бійці ЛЗР розпочали повернення на територію Росії. Свої дії вони обґрунтували роками неволі під керівництвом російської влади та бажання звільнити народ РФ від диктатури Кремля.

"Легіон йде на "вибори", — підсумували вони.

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов у коментарі 24 Каналу прокоментував захід легіону "Свобода Росії", РДК та Сибірського батальйону на територію Росії.

"Легіон "Свобода Росії", РДК та Сибірський батальйон на території РФ діють як самостійні підрозділи, оскільки складаються з громадян РФ. Вони, зрештою, знаходяться у себе вдома", — зазначив Андрій Юсов.

Тим часом у російських телеграм-каналах з'являється все більше повідомлень про гуркіт і стрілянину в Бєлгородській та Курській областях РФ.

Представник української розвідки підтвердив, що, ймовірно, зараз відбувається спільна операція даних підрозділів на території так званої РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — цього тижня в РФ і на тимчасово окупованих територіях відбудуться президентські вибори, які самі росіяни вважають фарсом. Фактично йдеться про шосте переобрання Володимира Путіна, який не приховує бажання знищити Україну як державу та послабити або розвалити НАТО. Саме таку "національну ідею" він, схоже, "продав" росіянам, маючи намір залишатися безстроковим президентом. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" ситуацію всередині РФ напередодні перевиборів Путіна, а також спрогнозували, чи стануть вони для диктатора та його режиму останніми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини