Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російське посольство у Чехії облили "кров'ю" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російське посольство у Чехії облили "кров'ю" (ВІДЕО)

Активісти у Чехії провели акцію перед посольством Росії у Празі, яке облили червоною рідиною.

9 липня 2024, 09:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Після масованого ракетного удару Росії 8 липня по Україні у багатьох країнах світу відбулись акції підтримки України та заклики з засудженням російської агресії. У Чехії місцеві активісти облили посольство Росії червоною рідиною, щоб зімітувати кров загиблих від російської атаки.

Російське посольство у Чехії облили "кров'ю" (ВІДЕО)

У Чехії облили "кров'ю" посольство Росії. Фото з відкритих джерел

Чеські активісти використали два відра кетчупу та облили посольство Росії у Празі. Таким чином місцеві жителі вирішили засудити чергову російську агресію в Україні. На опублікованому відео на платформі X двоє людей підійшли до російського посольства та облили стенд поруч зі входом у будівлю.

Після проведення акції до чоловіка та жінки прийшли правоохоронці. 

Нагадаємо, що 8 липня Росія завдала масованого ракетного удару по Україні. Однією з російських цілей, куди влучила ракета виявилась дитяча лікарні "Охматдит". Станом на 9 липня відомо про 27 загиблих у Києві, серед яких четверо дітей. Також у столиці після атаки Росії повідомили про 117 постраждалих. Крім Києва, також відомо про 11 загиблих та понад 40 поранених у Кривому Розі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чеський прем'єр Петр Фіала відреагував на російський удар по дитячій лікарні в Києві та пояснив, чого хоче Путін. За його словами, російський диктатор попри заяви про мир прагне через жертви серед цивільних виконати свої цілі ц війні.

Також "Коментарі" писали про перші реакції міжнародних партнерів України на російську атаку по лікарні "Охматдит". Дипломати засудили російську агресію назвавши її актом терору та закликали посилити підтримку України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини