Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська співачка двотисячних впала в кому після спроби суїциду
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська співачка двотисячних впала в кому після спроби суїциду

Представник Саші Project прокоментував стан співачки.

2 жовтня 2024, 23:15
Поділіться публікацією:

 Співачка Саша Project, яку колись називали "російською Брітні Спірс", опинилася в центрі уваги через повідомлення про її госпіталізацію в одну зі столичних лікарень Росії в стані коми. ЗМІ, посилаючись на джерела, стверджують, що артистка наразі перебуває у важкому стані, підключена до апарату штучної вентиляції легень (ШВЛ) і начебто здійснила спробу суїциду через передозування препаратами.

Російська співачка двотисячних впала в кому після спроби суїциду

Співачка Саша Project (фото з відкритих джерел)

Співачку без свідомості виявили у квартирі її близькі. Основною причиною такого вчинку журналісти називають серію невдалих пластичних операцій, через які у Саші розвинувся сепсис. Для усунення наслідків їй тричі за рік вводили анестезію, що, ймовірно, вплинуло на її когнітивні здібності та стан здоров'я. Також повідомляється, що після завершення складного періоду з лікуванням співачку залишив чоловік, і тепер вона самостійно виховує двох дітей.

Водночас мати Саші Project, Маргарита, спростувала інформацію про госпіталізацію доньки, заявивши, що "з нею все гаразд". Вона зазначила, що не знає, хто розповсюдив подібні чутки, і назвала їхні повідомлення "нісенітницею". Сама артистка поки що жодних коментарів не надавала.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про популярну російську співачку родичі зачинять у рехабі Російська співачка Глюк'oZa (Наталя Іонова), яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, нещодавно майже зірвала концерт у Красноярську своєю дивною поведінкою. Після інциденту вона заявила, що причиною стала вживання антидепресантів, які їй були призначені після смерті бабусі. 

Згідно з повідомленнями росЗМІ Mash, рідні та близькі планують відправити артистку до реабілітаційного центру, де раніше лікувалася співачка МакSим. Вони розглядають варіанти як в Росії, так і за кордоном, і сама співачка не проти такого рішення. Зараз до неї приставили двох охоронців, які стежать за нею під час концертів і не відходять ні на крок.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини