Російська опозиція відреагувала на операцію ЗСУ у Курській області: яка роль РДК

У російській опозиції подякували ЗСУ за операцію в Курській області

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов подякував ЗСУ за операцію в Курській області. При цьому він звернув увагу на те, що українські військові зайшли саме туди, звідки по ньому самому прилетіло чотири дрони.

"Новий підхід, до речі, до того, що можна і що не можна – попереду основні підрозділи української армії (22-а мбр) замість російських добровольчих батальйонів, які тепер можуть виконувати лише допоміжну функцію. У чомусь перехід цієї червоної лінії – це чудово та сильно допоможе на донецькому та запорізькому напрямках. Але взагалі було б правильно, аби не було обмежень на шляху розвитку російських підрозділів. Росію мають звільняти росіяни, а не українці!" - заявив Ілля Пономарьов.

При цьому він уточнив, що в операції в Курській області рішення ухвалює регулярна армія.

"Я взагалі не знаю, чи є наші там, але якщо є – то на підхваті, а у попередніх операція на Курщині та Білгородчині вони були головними. І я в цьому бачу результат зміни керівництва, яке дивиться на підрозділи виключно через військову призму, ігноруючи політичну сторону питання", - заявив опозиціонер.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що минулого тижня до будинку російського опозиціонера Іллі Пономарьова під Києвом прилетіли дрони. Сам політик зазнав незначних поранень.

Також портал "Коментарі" розповідав про те, які цілі переслідують ЗСУ, розпочавши операцію у Курській області. Серед них нелінійна відповідь, яка допоможе українським військовим на Донбасі, оскільки відверне частину сил загарбників, які тепер будуть змушені обороняти свої території.