Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська армія знову наступає: у ЗСУ розповіли, що хоче захопити ворог найбільше
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія знову наступає: у ЗСУ розповіли, що хоче захопити ворог найбільше

Російські окупанти посилили концентрацію своїх атак в районі Первомайського

29 січня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

За  інформацією офіцера  59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергія Цехоцького, ворожі загарбницькі сили   посилюють свої  наступальні дії  неподалік населеного пункту  Первомайське,  застосовуючи  велику  кількість  БПЛА.

Російська армія знову наступає: у ЗСУ розповіли, що хоче захопити ворог найбільше

Росіяни готують наступ на Авдіївку та Первомайське (фото з відкритих джерел)

"Останні дві доби ворог посилив концентрацію своїх атак в районі Первомайського. Окупанти частіше використовують свою техніку, підвозячи до лінії фронту особовий склад. Також дуже активізувались окупанти у використанні безпілотників, особливо вночі. Тобто, ворог робить дуже велику кількість скидів на наші позиції й також використовують дрони-камікадзе", — повідомив  військовий в ефірі телеканалу "Еспресо".

Цехоцький   зазначив, що  загарбники  і далі  накопичують  сили та засоби, щоб використати їх в активних штурмових діях.

"Утім, істотно ситуація щодо їхніх атак не змінилась. Ворог намагається пробити оборону наших підрозділів по всій лінії фронту навколо Авдіївки. Також ми спостерігаємо накопичення сил та засобів, що свідчить про плани окупантів посилити штурмові та наступальні дії на Авдіївському напрямку. Сьогодні ґрунт вже дозволяє використовувати важку бронетехніку й тому, цілком ймовірно, окупанти наважаться розпочати активну штурмову фазу бойових дій", — завершив  офіцер.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російські ДРГ активізувалися у двох областях. Протягом останнього часу у Сумській та Харківській областях почастішали випадки заходу російських диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ) на територію України. 

За його інформацією, ці ДРГ заходять на три-п’ять кілометрів углиб українських територій. Як відзначив Гетьман, активізація роботи ДРГ зазвичай відбувається перед посиленням бойових дій, наступів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини