Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська армія просунулася в Курській області: військовий розповів нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія просунулася в Курській області: військовий розповів нові подробиці

Військовий зауважив, що ЗСУ не можуть ефективно використовувати дрони на Курщині

сьогодні, 20:45
Поділіться публікацією:

За словами молодшого сержанта Станіслава Бунятова з позивним Осман, командира відділення 24-ї окремої штурмової бригади "Айдар", російська армія продовжує просування в Курській області, використовуючи нові резерви. Він зазначив, що погодні умови є несприятливими для українських військових, оскільки українські сили переважно мають колісну техніку, тоді як російські війська пересуваються на гусеничній техніці, що дає їм перевагу в таких умовах.

Російська армія просунулася в Курській області: військовий розповів нові подробиці

Наступ росіян у Курській області (фото з відкритих джерел)

Також Бунятов підкреслив, що через негоду українським військовим складно ефективно використовувати безпілотники, чим росіяни користуються, вводячи всі можливі резерви в цей регіон.

"В Курській області ворог ешелоновано вводить нові резерви та має просування. Погода не в нашу користь, русня пересувається здебільшого на гусянці, у нас колісна", – йдеться у заяві.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ворог розпочав третю спробу вибити війська ЗСУ з Курської області. Росіяни почали третю спробу вибити Сили оборони з Курської області, повідомив в Телеграмі воєнкор Богдан Мірошніков. За його словами, кількість залученої техніки для штурмів в лобову вражає. 

За його словами, на першому етапі ворог хоче притиснути Сили оборони до Суджі. На другому етапі – повністю вибити військових із Курської області. Третім етапом ворог бачить створення буферної зони на 20-25 км в глибину на нашій території вздовж кордонів від Брянської до Бєлгородської областей.

За його словами, угрупування ворога від Стародуба до Бєлгорода — це більше 100 тис особового складу та під 2 тис. одиниць техніки. У свою чергу військовий Кирило Сазонов відзначив, що погані новини з Курської області, які просочують в інформаційний простір є правдивими.
 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини