Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська армія пішла у великий наступ і дійшла до оборонної лінії ЗСУ: що дізналися у BILD
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія пішла у великий наступ і дійшла до оборонної лінії ЗСУ: що дізналися у BILD

Російська армія перейшла в новий наступ на Сході України

17 січня 2024, 20:25 comments12705
Поділіться публікацією:

В останніх числах  грудня і  по  сьогодні  окупанти з РФ припинили свої штурмові і наступальні дії  в східних регіонах  України.  Але тепер росіяни  знову почали  наступ. Про це повідомляють журналісти німецького  видання BILD.

Російська армія пішла у великий наступ і дійшла до оборонної лінії ЗСУ: що дізналися у BILD

РФ перейшла в новий наступ на Сході України (фото з відкритих джерел)

Загарбницькі війська розпочали наступальні дії  на лінії фронту біля  Авдіївки  та Бахмуту  з новою силою.   Юліан Ріпке  повідомляє, що російські  військові знову йдуть в  атаки  на місцеві населені пункти. Коли була заметіль, загарбники одною колоною техніки з танків і БМП  пішли на Авдіївку з напрямку  північного сходу  від Красногорівки. Вороги зупинились  неподалік Авдіївського кар'єру і стоять впритул до оборонних ліній  ЗСУ.

"Під Бахмутом ЗС РФ використовують зруйноване місто як вихідну точку для просування на захід на позиції ЗСУ. Днями в наступ там перейшли російські танки і БМП. Незважаючи на кілька рівнів протидронного захисту, російську бронетехніку знищили українські безпілотники-камікадзе, атака була відбита", — повідомляють журналісти Bild.

Також експерти  зазначають, що  зараз ще невідомо, до чого привів  наступ під Авдіївкою і чого вдалось домогтись російським солдатам . Але  недавня атака з напрямку  північного сходу стала "відносно новим" рубежем штурму.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів, що буде, якщо допомога для України й надалі затримуватиметься. Україна звертається до партнерів та союзників із закликом перестати експериментувати із затягуванням щодо допомоги. Це може призвести до кризи і не лише в Україні. Таку заяву, перебуваючи з офіційним візитом у Давосі, зробив президент України Володимир Зеленський. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини