Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російська армія намагається відновити наступ на сході: що відбувається на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія намагається відновити наступ на сході: що відбувається на фронті

Російська армія не має успіху

22 червня 2023, 19:50
Поділіться публікацією:

Російські  військові мають  намір  перейти в  наступ  в східному напрямку .  Загарбники хочуть це зробити, аби  розпорошити резерви ЗСУ  на  фоні  наступу українських військових.

Російська армія намагається відновити наступ на сході: що відбувається на фронті

Росіяни намагаються наступати на сході (фото з відкритих джерел)

Про це  наголосив у своїй  заяві заступник директора департаменту планування застосування Нацгвардії Микола Уршалович.

Як стверджує Уршалович, на минулому  тижні російська армія  на Куп’янському, Лиманському та Сіверському напрямках провела штурмові дії, атакуючи лінію оборони, яку утримують підрозділи Нацгвардії. Але атака противника була безуспішною. До того ж окупанти,  активно  використовують допомогу реактивної артилерії та авіації.

В районі Бахмута представники  гвардійських розвідувально-ударних розрахунків  далі знешкоджували російську  техніку, польові склади, де був накопичений  боєкомплект, лишаючи  можливостей  противника здійснювати активну оборону.

При цьому, на Мелітопольському напрямку військовослужбовці Нацгвардії продовжували наступ.  Українські захисники  здійснили фортифікаційне обладнання досягнутих  позицій, проводили розвідку й розмінування  на намічених смугах для  виконання подальших завдань.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у ЗСУ пояснили, чому під Бахмутом різко зменшилася інтенсивність боїв. На бахмутському напрямку справді останнім часом зменшилася інтенсивність боїв. Насамперед це сталося через те, що противник проводив ротаційні заходи. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Черевий. 

Спікер повідомив, що за добу на бахмутському напрямку росіяни 389 разів обстріляли з артилерії позиції українських воїнів. Було 4 бойові зіткнення та два авіанальоти. У ході боїв було знищено 69 окупантів, 43 отримали поранення, один потрапив у полон.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини