Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіянин кричав українкам, щоб вони говорили нормально, тепер він отримав серйозне покарання
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянин кричав українкам, щоб вони говорили нормально, тепер він отримав серйозне покарання

Росіянин поплатився за свій вчинок.

17 вересня 2022, 21:53 comments1047
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Влада Естонії зобов’язала покинути країну росіянина, який обмовив двох українок. Як повідомив керівник Служби міграційного нагляду поліції та прикордонної служби Райніс Сінікас, чоловік отримав суворе покарання – його проживання в Естонії анульовано. Про це повідомляє портал rus.err.ee.

Росіянин кричав українкам, щоб вони говорили нормально, тепер він отримав серйозне покарання

Росіянин кричав накричав на українок, тепер він отримав покарання. Фото з відкритих джерел

Інцидент стався в серпні цього року на одному з пляжів поблизу Таллінна. Чоловік образливо висловлювався на адресу українських переселенців, які там відпочивали. За словами українок, чоловік хотів, щоб вони говорили "нормально" (російською). Раніше сам чоловік пояснив свої слова тим, що жінки спровокували його, образивши рідну мову.

Райніс Сінікас зауважив, що агресія неприпустима в Естонії, адже тут люди повинні бути в безпеці.

Тепер у росіянина є 10 днів, щоб оскаржити це рішення. Інакше воно стане остаточним і лише через п'ять років покараний зможе повторно подати документи на право проживання. Цікаво, що росіянин народився в Естонії.

Росіянина, який ображав україномовних біженців на пляжі Піріта в Таллінні, позбавили права постійного проживання. Дякую, дорога Естоніє, — написала у Twitter колишня речниця президента Зеленського Юлія Мендель.

Естонія — невелика європейська країна з населенням 1,3 мільйона осіб. Тут проживають представники понад 120 національностей. Найбільшою з них є російська діаспора, чисельність якої оцінюється приблизно в 320 тисяч. Більшість з них проживає в прикордонних з Росією районах, а в деяких містах їх до 90% населення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Естонія заборонила в'їзд для росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини