Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія зібрала величезне угрупування на новому напрямку: росіян більше ніж в Авдіївці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія зібрала величезне угрупування на новому напрямку: росіян більше ніж в Авдіївці

Росіяни сконцентрували велике угруповання військ, які за своїми розмірами перевершує чисельність військ РФ на Авдіївському напрямку.

15 лютого 2024, 17:26
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія концентрує свої сили на Оріхівському напрямку Запорізької області. Вже сьогодні чисельність росіян переважає ті сили окупантів, які росіяни кинули на Авдіївку. Про це в ефірі телемарафону заявив речник Сил оборони Таврійського напрямку Дмитро Лиховій.

Росія зібрала величезне угрупування на новому напрямку: росіян більше ніж в Авдіївці

Росія зібрала велике угрупування на Оріхівському напрямку. Фото з відкритих джерел

Дмитро Лиховій розповів, що попри те, що росіяни визначили для себе головною ціллю взяття Авдіївки, вони також діють і на інших напрямках.

"Це Мар’їнський, він же Новопавлівський. Де ворог штурмує населений пункт Новомихайлівка, а також село Георгіївка. І там за минулу добу він успіхів не мав", — заявив речник.

Крім того, росіяни на напрямку Оріхівському намагаються проводити штурмові дії, а чисельність їх військ перевершує позиції поблизу Авдіївки. За словами Лиховія "московити туди вийшли не на прогулянку".

"Але ми бачимо, що угруповання ворога, яке там сконцентрувалося за останні кілька днів або навіть тижнів, — воно за своїми розмірами переважає в особовому складі те угруповання, яке зараз задіяне на Авдіївському напрямку", — повідомив Лиховій.

Дмитро Лиховій наголосив, що росіяни намагаються захопити ті населені пункти, які були деокуповані в результаті літнього контрнаступу, зокрема Роботине.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військові відреагували на інформацію про можливе рішення командування ЗСУ щодо виведення деяких підрозділів з Авдіївки.

Також "Коментарі" писали про головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, який розповів про значення на війні в Україні технологічного прогресу та відзначив новий етап у протистоянні з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини