Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни зайшли в Селидове: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни зайшли в Селидове: що відомо

Окупанти закріпилися на окраїні міста

19 жовтня 2024, 20:33 comments1431
Поділіться публікацією:

Російські загарбники зайшли в межі міста Селидове, що на Донеччині. Ворог закріпився на східній окраїні міста, повідомив офіцер ЗСУ з позивним "Алекс".

Росіяни зайшли в Селидове: що відомо

Ворог зайшов в Селидове. Фото з відкритих джерел

"Росіяни зі сходу зайшли в межі міста Селидове", — розповів офіцер ЗСУ.

За його словами, наразі росіяни захопили будинки, які знаходяться в межах 100-200 метрів на околиці Селидового, однак просуваються від будинку до будинку.

"Поки це можна описати перебіганням окремими штурмовими групами з будинку до будинку. Так, це крайні будинки, які знаходяться до 100-200 метрів в межах міста. Однак росіяни вже є у місті", — назначив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між гарантіями безпеки та ядерною зброєю Україні варто обирати ядерну зброю, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "Якщо вже про це говорити, то між будь-якими гарантіями безпеки та ядерною зброєю вибір очевидний — ядерна зброя. "Гарантії безпеки" ми вже бачили. Один з підписантів на нас напав, інші – роблять вигляд, що не зобов'язані захищати нас. З цієї ситуації можна вже зробити висновки: існування домовленостей абсолютно нічого не означає, вони не працюють", — наголосив він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що НАТО планує замкнути на собі ключові функції допомоги Україні після президентських виборів у США. Про це пише видання CNN з посиланням на слова високопоставленого чиновника Альянсу. "Генеральний секретар Марк Рютте хоче бачити НАТО лідером у сфері допомоги з питань безпеки, а не щоб один союзник брав на себе цю роль", — розповів співрозмовник видання. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини