Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни йдуть на штурм: у Генштабі розповіли, де зараз тривають запеклі бої
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни йдуть на штурм: у Генштабі розповіли, де зараз тривають запеклі бої

На Донецькому напрямку основні зусилля противника зосереджуються на Краматорському та Бахмутському напрямках

22 липня 2022, 08:35
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують спроби штурму у напрямку Вуглегірської ТЕС та поблизу Покровського, запеклі бої продовжуються і зараз. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

Росіяни йдуть на штурм: у Генштабі розповіли, де зараз тривають запеклі бої

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У зведенні йдеться, що на Слов'янському напрямку окупанти здійснили артилерійські обстріли неподалік Дубравного, Чепіля, Адамівки, Карнаухівки, Микільського, Курульки, Хрестища та Мазанівки.

"На Донецькому напрямку основні зусилля противника зосереджені на Краматорському та Бахмутському напрямках. Здійснює систематичні обстріли позицій військ уздовж лінії зіткнення для запобігання перекиданню резервів на інші напрямки. Намагається поповнити запаси боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів", — йдеться у повідомленні.

На Краматорському напрямку противник обстрілював із танків ствольної та реактивної артилерії поблизу Донецького, Серебрянки, Верхньокам'янського, спірного та Івано-Дар'євки. Біля останнього завдав авіаційного удару. Веде штурмові дії у напрямку Верхньокам'янка-Верхньокам'янське, бойові дії продовжуються.

"На Бахмутському напрямку здійснював обстріли наших військ з наявних вогневих коштів у районах населених пунктів Берестове, Бахмут, Костянтинівка, Білогорівка, Покровське, Кодема, Весела Долина, Нью-Йорк, Яківка, Васюківка, Кліщіївка та території Вуглегірської ТЕС. Наніс авіаудар неподалік ", — додали у відомстві.

Втратами для ворога завершилися штурмові дії для ворога у напрямках Доломітне-Новолуганське та Стряпівка-Соледар. Дезорганізовані підрозділи окупантів ЗСУ відігнали назад.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник здійснив артилерійські обстріли в районах населених пунктів Піски, Авдіївка, Новомихайлівка, Пречистівка, Залізничне, Павлівка, Времівка, Новоандріївка, Шевченка, Тернувате, Володимирівка, Новояків. Авіаудар зафіксовано біля Пречистівки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупанти на тимчасово окупованих територіях поспішають провести "референдум", затвердивши нову анексію. Жителі окупованих міст дали відповідь Кремлю на підготовку до анексії (ФОТО).

Також видання "Коментарі" повідомляло – Дмитро Медведєв розповів, куди Росія хоче відсунути українські війська.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини