Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни влаштували на півночі пекло. Чи можуть організувати прорив
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни влаштували на півночі пекло. Чи можуть організувати прорив

Російські загарбники з минулого тижня завдають нищівних невмотивованих ударів по Сумській області і розпускають чутки про те, що готуються там організувати прорив. Проте на думку експертів, це просто чергові вигадки

18 березня 2024, 19:50 comments1875
Поділіться публікацією:

Починаючи з 12 березня росіяни влаштували пекло мешканцям Сумської області. Тільки протягом минулої доби 17 березня там пролунало 486 вибухів. Місцеві мешканці змушені евакуюватися, адже зазнають обстрілів кожного дня, в тому числі і керованими авіабомбами.

Росіяни влаштували на півночі пекло. Чи можуть організувати прорив

Обстріл Сумщини

На тлі цього терору росіяни розпускають чутки про те, що готують наступ на Україну із цього напрямку. Проте в Головному управлінні розвідки Міноборони цю інформацію спростували. Зокрема, там нагадали, що на кордоні із Чернігівською та Сумською областями знаходиться 19 тис осіб російських військових. Цієї кількості недостатньо, щоб намагатися організувати якийсь прорив. При цьому у розвідці додали, що ретельно відстежують ситуацію на всіх кордонах.

Разом з тим, військовий експерт Петро Черник пов’язав люті обстріли мешканців Сумської області із помстою росіян за те, що у них відбувається у Білгородській та Курській областях. Він також вважає, що на північному кордоні немає достатньої кількості військ окупантів, які могли би піти на прорив та захоплення Сумської області.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що саме 12 березня російські повстанці із легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу та "Сибірського батальйону" перейшли кордон та увійшли на територію двох російських областей – Курської та Білгородської.

Попри те, що російське Міноборони неодноразово доповідало кремлівському диктатору, що прорив російських повстанців зупинено, а "противнику завдано величезних втрат", насправді ця інформація не відповідає дійсності.

Більше того, російські повстанці розкрили інформацію про те, скількох російських військових та їх техніки вони зуміли знищити, і ці цифри шокують.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини