Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни вклинилися в оборону ЗСУ: де ворогові вдалося просунутися на сході
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вклинилися в оборону ЗСУ: де ворогові вдалося просунутися на сході

Найбільша активність противника від початку доби фіксувалася на Покровському напрямку

30 червня 2024, 20:25 comments1220
Поділіться публікацією:

 Російські окупаційні війська за останні дні здійснили значний просування в різних напрямках на Донбасі, повідомляє аналітичний ресурс DeepState. Зокрема, зафіксовано їхні успіхи на Покровському напрямку, де вони зуміли просунутися в трьох населених пунктах: 

Росіяни вклинилися в оборону ЗСУ: де ворогові вдалося просунутися на сході

Бої на Покровському напрямку (фото з відкритих джерел)

  • у Євгенівці;
  • біля Новоолександрівки;
  • біля населеного пункту Сокіл.
  • За даними експерта групи "Інформаційний спротив" Костянтина Машовця, російські окупанти проникли в оборону ЗСУ під Торецьком на Донеччині, просунувшись на значну глибину — до 2,6 кілометра, а по фронту — до 5,6 кілометра. Він зауважив, що просування в цьому напрямку несподіване для українського командування, оскільки очікувалося, що росіяни сконцентрують свій наступ на південнішу ділянку.

    Машовець також підкреслив, що російська армія, схоже, зустріла мінімальний опір під час цього просування, що дозволило їм швидко продовжити свій наступ. Він висловив сумнів у тому, що російське командування серйозно розглядає "штурм зі сходу" Торецька як основну стратегічну мету.

    Ці останні рухи російських військ показують напруження на фронті та підкреслюють необхідність продовження оборонних заходів українських сил для відстоювання територіальної цілісності країни.

    Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на фронті серед окупантів поширилась небезпечна хвороба. Російські військові скаржаться на погані умови на фронті, зокрема через споживання неякісної води серед окупантів поширились небезпечні захворювання – тиф та холера.  

    Російські військкори та військові повідомили про збільшення кількості хворих в армії РФ, крім того, зафіксовані летальні випадки. У Telegram-каналі "Два майори" російський солдат розповів, що у Херсонській області "від черевного тифу та холери вже є смертельні наслідки, кількість захворювань зростає".

     



    Читайте Comments.ua в Google News
    Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
    comments

    Обговорення

    Поділіться своєю думкою!


    Новини