Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни вигадали черговий фейк про Зеленського у «відчаї»
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вигадали черговий фейк про Зеленського у «відчаї»

Російські пропагандисти розповідають про те, що Зеленський «віддав наказ» обстрілювати мирні міста. Як підкреслюють у Центрі стратегічних комунікацій – це чергова вигадка росіян, пишуть «Коментарі»

31 січня 2024, 19:48
Поділіться публікацією:

Україні "необхідна ескалація" у війні, тому президент Володимир Зеленський, "віддав наказ" обстрілювати мирні міста РФ, заявляють російські пропагандисти.

Росіяни вигадали черговий фейк про Зеленського у «відчаї»

Росіяни кожного дня вигадують нові фейки

"Києву необхідна ескалація конфлікту для отримання допомоги від союзників, тому президент Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати ударів по об'єктах цивільної інфраструктури в Росії",
- пишуть пропагандистські канали.

Разом з тим, у Центрі стратегічних комунікацій підкреслюють, мова йде про чергову вигадку росіян.

Як відзначає SPRAVDI, жодних подібних наказів чи розпоряджень Володимир Зеленський не віддавав. Перед  військами  стоїть завдання деокупувати захоплені росіянами українські території. А от диктатор Володимир Путін навпаки віддає накази бомбити українські міста і будинки з цивільними українцями.

"Для обмеження можливостей Росії вести війну проти України, Сили оборони також працюють над тим, щоби позбавити країну-терористку доступу до природних ресурсів (нафти й газу), знищити її оборонно-промисловий комплекс, об'єкти військової інфраструктури, бази та склади з технікою та озброєнням",
— йдеться в повідомленні.

Окрім того, в SPRAVDI нагадали, що законними цілями для ударів по території РФ є нафтобази, газові сховища, науково-дослідні установи, які сприяють путінській "СВО". Проте не житлові будинки з цивільним населенням.

"Провина за загибель цивільних росіян лежить винятково на силах ППО та президентові РФ",
— підкреслили у SPRAVDI.

"Коментарі" писали, що на росТБ заявляли про те, що Україну "окупували євреї".

Також видання "Коментарі" повідомляло – на російському державному телеканалі вийшов черговий випуск із пропагандистом Володимиром Соловйовим. У ньому російський ведучий істерично заявив про небезпеку для Росії нових військових навчань НАТО. Після своїх слів про нібито намір НАТО знищити Росію Соловйов відразу пригрозив Заходу, що Кремль "не гратиме з ними".






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини