Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни відмовились від позиційних боїв і пішли у ва-банк: яку ціль переслідують
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни відмовились від позиційних боїв і пішли у ва-банк: яку ціль переслідують

Росіяни хочуть захопити максимум українських територій до президентських виборів у США

сьогодні, 09:15
Поділіться публікацією:

На вересень-початок жовтня очікувалося, що ворог почне поступовий перехід до позиційних боїв, але цього не сталося і не передбачається, відзначає воєнкор Богдан Мірошніков.

Росіяни відмовились від позиційних боїв і пішли у ва-банк: яку ціль переслідують

Окупанти

"А це означає тільки одне — на кон поставлено все. Підозрюю, що до виборів у США вони хочуть захопити якомога більше. Або навіть до інавгурації нового президента Штатів", — говорить експерт.

За його словами, окупанти не збираються відмовлятися від своїх планів, навіть не дивлячись на те, що з часом це може зіграти з ними поганий жарт.

"А саме — коли задіяно стільки ресурсів, а з часом темпи відновлення/виробництва техніки не встигатимуть за втратами, то вже їм буде складніше оборонятися. Це у майбутньому", — відзначає Мірошніков.

На його думку, зараз потрібно продовжувати виснажувати ворога і максимально допомагати нашому війську.

"Тільки це може допомогти вибратися з ситуації, що склалася", — додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на Покровському та Торецькому напрямках ситуація продовжує погіршуватись. Російські загарбники закінчують реалізацію плану, щодо витіснення Сил оборони з плацдарму на річці Вовча, на ділянці між селами Гірник та Курахівка. На Покровському та Торецькому напрямках російські загарбники, протягом останніх тижнів, змогли майже повністю вирішити поставлені перед собою найближчі завдання. Ворог майже ліквідував український плацдарм на річці Вовча. Окрім того, передові підрозділи росіян прорватися у центральну частину міста Торецьк з боку села Північне. Після ліквідації нашого плацдарму східніше рубежу Гірник — Курахівка, російське командування, ймовірно, має намір "впритул зайнятись" містом Селідово.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини