Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни вербують українців на війну проти України: що пропонують
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вербують українців на війну проти України: що пропонують

Ворог вербує українців у ряди своєї армії

17 березня 2024, 00:38
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях росіяни проводять рекрутинг українців на війну проти своєї батьківщини.

Росіяни вербують українців на війну проти України: що пропонують

Окупанти займаються вербуванням українців. Фото з відкритих джерел

За інформацією Центр національного спротиву, на тимчасово окупованих територіях сходу України та Криму росіяни агітують чоловіків вступати до лав ЗС РФ та укладати контракти.

Повідомляється, що в анексованому Криму місцевих строковиків заманюють контрактами.  

При цьому, відзначає Центр спротиву, грошові виплати для українців за підписання контракту менші, ніж в інших регіонах РФ. Якщо у Москві — 805 тис. руб., а в Ленінградській області чи Краснодарському краю – від 500 до 600 тис. руб., то українцям платять на 200 тис. руб. менше.

Зазначається, що таким чином ворог не лише порушує міжнародне право, але й має намір набрати дешеву живу силу на війну шляхом створення гуманітарної кризи на захоплених територіях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Палата представників Конгресу США вигадує все нові і нові "схеми", щоби відкласти на невизначений термін розгляд питання про виділення Україні нового пакету макрофінансової допомоги, відзначив політолог Петро Олещук. При цьому Олещук висловив здивування, що досі знаходяться співгромадяни, які беруться доводити, що "Дональд Трамп з республіканцями мріють про допомогу Україні".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Латвії Едгарс Рінкевичс підтримав заяву президента Франції Еммануеля Макрона про те, що Європа не повинна встановлювати для себе "червоні лінії" у російсько-українській війні, зокрема у питанні можливої відправки своїх військ в Україну. Президент Латвії також перефразував відомий крилатий латинський вираз "Carthago delenda est" ("Карфаген має бути зруйнований") на "Russia delenda est" ("Росія має бути зруйнована").



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини