Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни вбили ще 3 людей в Донецкій області, ще 11 поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вбили ще 3 людей в Донецкій області, ще 11 поранені

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив про троїх загиблих на території області, ще 11 людей дістали поранення

9 листопада 2022, 10:40
Поділіться публікацією:

Протягом вівторка, 8 листопада, стало відомо про ще 3 цивільних, яких вбили росіяни на території Донецькій області. Також 11 людей отримали поранення. Про це пише "РБК-Україна" з посиланням на Telegram-канал голови Донецької ОВА Павла Кириленка.

Росіяни вбили ще 3 людей в Донецкій області, ще 11 поранені

Кримінальна поліція України

Росіяни вбили ще 3 людей в Донецкій області, ще 11 поранені - фото 2

За його даними, тіла загиблих знайшли в Авдііївці, Часовому Ярі та Костянтинівці, подробиці інциденту голова ОВА не надав. Де знаходяться поранені та в якому вони стані, Кириленко також не уточнив. Разом з цим він відзначив, що на цей час кількість загиблих і поранених на території Маріуполя і Волновахи невідома — її неможливо встановити. Загалом же з початку війни, 24 лютого 2022 року, кількість загиблих в Донецькій області становить 1177 людей, поранених — 2566.

Кількість людей, які були вимушені виїхати з території Донецької області внаслідок повномасштабного вторгнення росіян на теперішній час також точно невідома. Але мова може іти про десятки тисяч людей, які буди змушені виїхати за межі регіону. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко розповів, що українцям треба готуватись до можливого відключення світла і водопостачання на всій території країни. Така ситуація може виникнути через обстріли з боку Росії. Щоб запобігти цьому рекомендується зарядити телефони й портативні акумулятори, зробити запаси питної та технічної води мінімум на 2-3 дні, а також мати теплі речі на випадок відключення централізованого опалення у містах. 

Крім цього,  раніше видання "Коментарі" повідомило, що в Інституті вивчення війни назвали головну мету російських атак іранськими дронами по Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини