Росіяни в шоці: в мережі вже з’явилися медалі за "взяття Бєлгорода" (ФОТО)

Українці потролили росіян фото української медалі за "взяття Бєлгорода"

В мережі з’явилися фото "медалей за возз'єднання Слобожанських земель" зі згадкою російського міста Бєлгород. Як інформує видання "Коментарі", відповідні фото "нагород", на яких згадується Головне управління розвідки Міноборони України, з'явилися у групі "Українські державні нагороди та інші відзнаки" у Facebook. Звідти світлини швидко почали ширитися мережею.

Фото з медаллю, на якій зазначена назва "За возз'єднання Слобожанських земель" та "Белгород", а також відомство, яке "заснувало" нагороду – Головне управління розвідки – викликали бурхливе обговорення у групі, де вони були поширені. Проте дискусія виникла не щодо того, чи варто взагалі повертати це місто під контроль України, а щодо того, чи варто в подальшому змінювати його назву з "Бєлгорода" на "Білгород", згідно українського правопису.

У документах, які докладаються до "медалей", зазначено, що ГУР замовило терміновий тираж таких медалей до 11 травня, при цьому, окрім Бєлгорода, "нагороджуватимуть" також за Курськ та Воронеж. Щоправда, "захоплювати" Курськ, Бєлгород та Воронеж українська розвідка, схоже, збирається малими силами: тираж медалей становить всього 100 штук.

Зважаючи на постійні побоювання росіян щодо нападу на території РФ з боку України вийшов доволі гарний тролінг з боку української розвідки.

Читайте також на порталі "Коментарі" - в очікуванні 11-го санкційного пакету проти Росії: чи є ефект від санкцій, які вже були введені раніше. Експерти детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло - День Європи замість Дня перемоги: про що говорить такий розворот – як поставляться українці.