Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни в істериці скаржаться, що ООН не захищає їх від ударів України
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни в істериці скаржаться, що ООН не захищає їх від ударів України

Після можливого прориву кордону в Курській області, росіяни критикують ООН за бездіяльність, а Міноборони РФ за продаж честі та совісті.

6 серпня 2024, 16:33 comments1914
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Вранці, 6 серпня, російські телеграм-канали повідомили, що нібито українські військові перетнули кордон з боку Сумщини та перейшли на територію Курської області РФ для активних бойових дій. Після повідомлень про обстріл кількох будинків, росіяни почали критикувати ООН та інші організації через нібито напад України.

Росіяни в істериці скаржаться, що ООН не захищає їх від ударів України

Прорив кордону в Курській області РФ. Фото з відкритих джерел

Російські телеграм-канали заявили, що кордон перетнули близько 100 українських військових на важкій техніці. Згодом на повідомлення відреагували ФСБ, де вказали, що в Курській області нібито сталась збройна провокація, але напад був відбитий. 

Місцева влада повідомила, що було здійснено обстріл населених пунктів Суджа та Заолешенка. У соцмережах з'явилися відеозаписи, на яких видно пошкодження будинків та автомобілів, чути звук сирени. Також місцева влада заявила про поранення 11 людей.

Російський аналітик та військовий "волонтер" Роман Альохін скаржиться, що ООН не реагує на нібито українські удари по Росії.

"Били по домівках, де мешкають звичайні люди. Били Градами, тобто зброєю, яка заборонена для застосування у населених пунктах міжнародними конвенціями. Є поранені, у тому числі троє дітей. ООН знову нічого не бачить? Навіщо взагалі ця боягузлива організація?", — скаржиться Альохін.

Далі російський "волонтер" у відчаї почав звинувачувати Міністерство оборони РФ, яке, за його словами, продали честь і совість.

"Таке відчуття, що ми дедалі більше неспроможні проти цих загроз. І безсилий не народ, не російський солдат, а вся система, яка надто пізно почала вичищати лампасників Міноборони, які продали совість, честь і Батьківщину. Це на їхній совісті всі поранені та загиблі діти, мирне населення, і навіть десятки тисяч наших російських воїнів", — заявив росіянин.

Україна не коментувала інцидент про нібито прорив кордону в Курській області РФ. Однак влада України повідомила, що протягом доби росіяни 35 разів обстріляли Сумщину, від чого одна людина загинула. Зазначимо, що Росія вже кілька років обстрілює прикордоння, зокрема і Суми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія формує живий щит з цивільних у Криму, щоб захистити свою військову техніку.

Також "Коментарі" писали про армію РФ, яка використовує ганебну тактику, щоб прорвати фронт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини