Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни тепер рішучіше йтимуть воювати в Україну: у Міноборони РФ назвали стимул
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни тепер рішучіше йтимуть воювати в Україну: у Міноборони РФ назвали стимул

Міноборони РФ заявило, що теракт у Підмосков'ї заохочив росіян іти воювати в Україну

3 квітня 2024, 10:35 comments2791
Поділіться публікацією:

Російське Міноборони відзвітувало про зростання кількості охочих записатися до лав окупантів на контракт і зазначило, що більшість хоче йти воювати в Україну нібито для того, щоб помститися за теракт у підмосковному концертному залі "Крокус Сіті Холл". Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Міноборони РФ у Telegram.

Росіяни тепер рішучіше йтимуть воювати в Україну: у Міноборони РФ назвали стимул

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

"Під час співбесід, проведених за останній тиждень у пунктах відбору в містах Росії, більшість кандидатів як основний мотив укласти контракт вказували на бажання помститися за загиблих у трагедії, що сталася 22 березня 2024 року в Підмосков'ї", — йдеться в повідомленні.

За даними російського оборонного відомства, з початку поточного року на військову службу за контрактом до армії країни-агресора вступило вже понад 100 тис. осіб.

У відомстві Шойгу стверджують, що лише за останні 10 днів на війну в Україну записалося 16 тисяч громадян, а щодня приходять до пунктів відбору 1700 осіб.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни продовжують із неймовірною завзятістю намагатися "пристебнути" до теракту в "Крокус Сіті Хол" Україну чи Захід. Причому версії видаються часом відверто фантастичні, аж до імплантованих у мозок терористів чипів. У СБУ у відповідь на звинувачення в терактах на території РФ нагадали, що Росія сама є країною-терористом на чолі з оголошеним у міжнародній розшук військовим злочинцем. Куди і чому може хитнути ситуацію далі? Чи захлисне Росію хвиля терору, враховуючи, скільки вона насолила – і як старанно заплющувати очі на відверті виклики? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини