Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни шукають "наші слабкі місця": у 3-й ОШБр розповіли, де ворог намагається відчайдушно прорвати оборону
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни шукають "наші слабкі місця": у 3-й ОШБр розповіли, де ворог намагається відчайдушно прорвати оборону

Росіяни намагаються прорватися на Авдіївському напрямі

24 лютого 2024, 09:17
Поділіться публікацією:

У 3-й штурмовій бригаді повідомили, що росіяни зараз шукають "слабкі місця" Сил оборони на Авдіївському напрямку. Після захоплення Авдіївки окупанти намагаються й надалі наступати. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "УП" розповів прес-офіцер 3-ї штурмової бригади Олександр Бородін.

Росіяни шукають "наші слабкі місця": у 3-й ОШБр розповіли, де ворог намагається відчайдушно прорвати оборону

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Зараз окупанти намагаються зрозуміти, де наші слабкі місця. Вони штурмують у різних місцях. У нашому випадку це схоже на висадку десанту... постійні ротації... завезли, завезли, завезли. Жодного успіху вони не досягли. Це просто спроба зрозуміти наші. слабкі сторони", – наголосив прес-офіцер.

Бородін додав, що ворог намагається малими групами "зайти на наші позиції".

"Відповідно – ті, хто залишаються живими, потрапляють у полон", – додав прес-офіцер.

Крім того, він зазначив, що нинішні ворожі атаки не можуть бути порівнянними "з тим, що було у місті".

Бородін розповів, що росіяни так званим конвеєром постачають нові сили. Проте, за його словами, для захисників "звичніше працювати" у вибудованій лінії оборони, тобто на тих позиціях, куди відбувся відхід українських підрозділів з Авдіївки.

"Практика показала, що цей конвеєр (Ред. — швидкість постачання нових сил) працює досить непогано, тобто якщо вони так продовжуватимуть, то у них і надалі буде ресурс", — розповів військовий.

Читайте також на порталі "Коментарі" – до другої річниці російського вторгнення в Україну наша країна підійшла у гіршій ситуації, ніж це було рік тому. Про це пишуть закордонні видання, включно з The Times, це усвідомлюємо і ми самі. Підтримка з боку закордонних партнерів (особливо США) слабшає, всередині самої України немає тієї згуртованості, що раніше (особливо це видно з дебатів навколо законопроекту про мобілізацію), а окупаційна армія РФ продовжує тиснути на фронті, мріючи захопити якнайбільше нових територій. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" стан російсько-української війни на даний момент, її перспективи, а також розповіли, що слід робити Україні для покращення своїх позицій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини