Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни прорвали оборону Часового Яру: військові розповіли наскільки критична ситуація
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни прорвали оборону Часового Яру: військові розповіли наскільки критична ситуація

Російські загарбники прорвали оборону Часового Яру, але про втрату міста не йдеться

сьогодні, 15:11
Поділіться публікацією:

Підрозділи російських військ продовжують наступ на південь від Часового Яру у напрямку Костянтинівки. Хоча траса, якою може просуватися ворог, перебуває під контролем українських військових, ситуація залишається напруженою. Є сподівання, що природні перешкоди, зокрема кар'єри для видобутку глини, загальмують просування росіян. Відстань до найближчого міста від лінії боїв становить приблизно 7-8 кілометрів.

Росіяни прорвали оборону Часового Яру: військові розповіли наскільки критична ситуація

Часів Яр

При цьому, як повідомив в ефірі "Еспресо" депутат Дружківської міської ради Микола Довбня на Краматорському напрямку біля Часового Яру, Костянтинівки та Дружківки ідуть важкі бої. Він наголосив на необхідності евакуації мирних жителів через проблеми з водопостачанням, теплом, газом та електрикою. За його словами,  ворог знаходиться за 7 кілометрів від Костянтинівки. Те, що відбувається, нагадує сцени з радянських фільмів про Другу світову війну — безперервні атаки, гул і вибухи артилерії. При цьому він стверджує, що російські окупанти нібито прорвали оборону біля Часового Яру.

Цю інформацію підтвердив в ефірі телемарафону Іван Петричак, представник прес-служби 24-ї Окремої механізованої бригади імені Короля Данила.

"На жаль, ворогові вдалося вклинитися в нашу лінію оборони, але про критичний провал і втрату Часового Яру не йдеться. Наразі тривають запеклі бої", - сказав Петричак.

За його словами, ситуація на фронті залишається складною, оскільки окупанти переважають чисельно та продовжують спроби прорвати оборону. Крім того, місто обстрілюють з артилерії, ракетами та зазнає авіаударів. Однак українські сили продовжують обороняти Часів Яр.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ворог прорвався також до Селидового. Ідуть бої у центрі міста.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини