Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни "прогризають" оборону: у бригаді "Магура" розповіли про бої за Авдіївку
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни "прогризають" оборону: у бригаді "Магура" розповіли про бої за Авдіївку

Лінія бойового зіткнення біля Авдіївки майже не рухається, росіяни втрачають колосальну кількість техніки та живої сили

31 січня 2024, 21:35
Поділіться публікацією:

На лінії фронту біля Авдіївки   загарбник поніс   великі втрати  в техніці та своїх  солдатах. Агресору  не вдається прорватись через лінію оборони ЗСУ поблизу цього населеного пункту,  тому  лінія зіткнення  зовсім  не зазнає змін. Про це розказав  керівник служби зв'язків з громадськістю 47-ї бригади "Магура" Дмитро Лазуткін в ефірі "Еспресо".

Росіяни "прогризають" оборону:  у бригаді "Магура" розповіли про бої за Авдіївку

Бої за Авдіївку (фото з відкритих джерел)

"Росіяни зазнають величезних втрат, і така тенденція зберігається протягом кількох місяців. Можна говорити, що оборона Авдіївки є ефективною. Тому, що ворог втрачає багато одиниць техніки й живої сили", — наголосив  військовий.

Не звертаючи увагу  на ракетні та артилерійські  атаки зі сторони росіян,  українські захисники  утримають міцну оборону. Військовослужбовець повідомив, що на Авдіївському напрямку  ворог нараховує  колосальні втрати.

"Наша бригада веде бої на північному фланзі Авдіївки, поблизу селищ Степове й Бердичі. Чинимо опір окупантам, стримуючи їхню навалу. Противник не припиняє ракетні атаки та пуски КАБ. Доволі щільно працює ворожа артилерія, інтенсивність вогню не знижується. Броньована техніка окупантів підтримує атаки, піхота намагається пробитися й намацати слабкі місця в нашій обороні. Але поки що ворогу це не вдається, і сподіваюсь, що не вдасться", — завершив  Лазуткін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін анонсував новий масштабний наступ на Україну. До чого тут Авдіївка31 січня очільник Кремля анонсує новий масштабний наступ на Україну. За словами Путіна, РФ збирається "демілітаризувати" Україну на таку відстань, щоб до Росії не долітали ракети і дрони. У цьому контексті він згадав про знищення ЗС РФ Авдіївки. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини