Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни продовжують наступати на Покровськ: де просунувся ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни продовжують наступати на Покровськ: де просунувся ворог

Загарбники зуміли просунутися у двох населених пунктах на Покровському напрямку

9 липня 2024, 22:43
Поділіться публікацією:

У ході наступу на місто Покровськ Донецької області російські окупанти намагаються закріпитися в Новоселівці Першій та взяти під повний контроль Євгенівку.

Росіяни продовжують наступати на Покровськ: де просунувся ворог

РФ продовжує наступ на Покровському напрямку. Скріншот з DeepState

Як повідомляють аналітики DeepState, 9 липня на Покровському напрямку для Сил оборони України був ще один важкий день, оскільки ворог мав успіхи у двох населених пунктах.

"Загарбники намагаються увійти в Новоселівку Першу зі сходу та півночі. Важка ситуація також на околицях Євгенівки, де противник проводив штурмові дії з метою витіснити Сили оборони з села та навколишніх посадок", — йдеться у повідомленні DeepState.

Аналітики відзначили, що поточна ситуація в районі Євгенівки уточнюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники продовжують наступати на кількох напрямках у Донецькій області. Терористична Росія не досягає значних успіхів на фронті останнім часом, але ситуація на полі бою залишається складною для обох сторін. Інтенсивність бойових дій за добу сягає 150 боєзіткнень. Ворог має резерви та ресурси для продовження обстрілів артилерією та авіацією.

Також портал "Коментарі" писав, що російські окупанти з 506 полку Збройних сил РФ записали відеозвернення і розповіли, що насправді відбувається на фронті. Солдати розповіли, що їх відправили "на забій" без належної підтримки та забезпечення. Окупанти сказали, що на полі бою залишається багато їхніх товаришів по службі, які потребують допомоги, але забрати їх заборонено. За останніми даними ЗСУ, загальні втрати Росії на території України складають 549 840 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини