Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни припинили платити зарплати на окупованій Херсонщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни припинили платити зарплати на окупованій Херсонщині

На окупованій Херсонщині протестують транспортники

14 вересня 2024, 17:23
Поділіться публікацією:

Більше двох місяців водії транспортних підприємств тимчасово окупованої Херсонщини не отримують зароблених тяжкою працею грошей. А це понад 40 мільйонів російських рублів.

Росіяни припинили платити зарплати на окупованій Херсонщині

РФ посилює репресії в окупації. Фото з відкритих джерел

Як зазначає Центр національного спротиву, відтак чимало працівників автотранспортних установ окупованого регіону були змушені покинути свою роботу.

У Центрі спротиву наголосили, що на захоплених росіянами територіях України продовжується зменшуватись мережа громадського транспорту. Наприклад, у тимчасово окупованому Донецьку суттєво не вистачає водіїв, оскільки більшість чоловічого населення було мобілізовано до лав армії окупанта. Також значна частина мешканців покинула місто через відсутність життєвих умов.

У Центрі спротиву зазначили, що повернути окуповані території України до нормального цивілізованого життя може кожен, хто допомагатиме Силам оборони України звільнити українську землю від ворога.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час останньої спроби наступу на кордоні з Курською областю в районі села Новий Шлях у Глушківському районі, попри прорив кордону, українська армія не змогла істотно просунутися вглиб російської території. "Той факт, що українські війська, які прорвали російську оборону на південь від Нового Шляху, не змогли просунутися далеко та були зупинені мінними полями і російським бомбардуванням, може означати, що цей сектор не є слабким місцем російської оборони", — йдеться у статті Forbes.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що США серйозно сприйняли попередження Володимира Путіна про те, що РФ вважатиме Захід безпосередньо залученим у конфлікт, якщо Україна завдасть вглиб російської території удару ракетами далекого радіусу дії західного виробництва, заявив речник Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі. "Це не риторика, яку ми не чули від Путіна раніше. Так, ми сприймаємо ці коментарі серйозно", — сказав Джон Кірбі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини