Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни посилили наступальні дії: яке місто найбільш стратегічно важливе для ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни посилили наступальні дії: яке місто найбільш стратегічно важливе для ворога

Росіяни у спробах захопити українське місто втрачають 200-400 солдатів щодня на одному з напрямків фронту.

22 січня 2024, 12:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник бригади "Сталевий кордон" Іван Шевцов заявив, що росіяни найбільші свої зусилля зосереджують у напрямку Куп’янська, щоб спробувати захопити місто. За його словами російські сили зазнають великі втрати у постійних атаках.

Росіяни посилили наступальні дії: яке місто найбільш стратегічно важливе для ворога

Український солдат. Фото з відкритих джерел

Іван Шевцов під час ефіру телемарафону зазначив, що головним містом на якому зосередилась російська армія стало місто Куп’янськ.

"Куп’янськ для ворога залишається найбільш важливим стратегічним населеним пунктом, куди він стягує усі свої сили. Куп’янськ, Куп’янськ-Вузловий для нього на сьогоднішній день являється ціллю, задачею і всіма силами і засобами вони намагаються досягти цієї цілі", — говорить Шевцов та додає, що "в них нічого не виходить, ворог несе, дійсно, великі втрати як і в особовому складі, так і в техніці".

За словами речника бригади росіяни щодня лише на Куп’янському напрямку втрачають 200-400 людей. Тому армія РФ постійно проводить ротації та відправляє нових мобілізованих на цей напрямок, переважно на штурм йдуть росіяни, які не мають військового досвіду.

Попри постійний тиск з боку армії РФ Іван Шевцов зауважив, що вони не можуть подолати захист України.

"Тих сил і засобів, які на сьогоднішній день накопичив ворог навпроти Куп’янської ділянки, недостатньо для того, щоб вести масивні наступальні дії", — каже речник бригади.

Шевцов додав, що ті оборонні лінії, які підготували Сили оборони дозволяють українським солдатам відбивати російські атаки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що розвідка Британії вказує на масштабний наступ росіян, який почався після настання морозів.

Також "Коментарі" писали, що у ЗСУ відреагували на захоплення росіянами села Крохмальне на сході України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини