Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Росіяни почали парад помилок" на війні: як це допоможе у просуванні ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Росіяни почали парад помилок" на війні: як це допоможе у просуванні ЗСУ

На думку Коваленка, окупантам важко втримувати другу лінію оборони

4 вересня 2023, 20:20
Поділіться публікацією:

За словами військово-політичного експерта  групи "Інформаційний спротив" Олександра Коваленка,  РФ допустила "парад помилок" на  лінії фронту, що позитивного боку  впливатиме  на подальший контрнаступ  Збройних сил України.

"Росіяни почали парад помилок" на війні: як це допоможе у просуванні ЗСУ

Контрнаступ ЗСУ (фото з відкритих джерел)

Про це  Коваленко розповів, даючи  ексклюзивне інтерв'ю OBOZREVATEL.

"Вони активно спалювали свої резерви другої лінії, намагаючись втримати першу лінію оборони, яка покликана лише загальмувати та виснажити наступальні сили. З яких причин вони це робили – не зовсім зрозуміло, але то їхні справи", - зазначив експерт,  зробивши наголос на тому, що  діючи  таким способом,  ворог виснажив  власний  стратегічний  ресурс. 

Як він каже, прорвати  другу лінію на Запорізькому напрямку реально.

"Зараз ресурси другої лінії оборони вже не можуть стримати СОУ, тому окупанти змушені перекидати свої війська до Запорізької області з інших плацдармів. Переважно це десантні війська, які можна швидко перемістити з одної ділянки на іншу, поки не стався прорив. Та, здається, такі кроки їм не дуже допоможуть. Росіянам вже дуже важко втримати другу лінію", — зазначає  Коваленко.

Експерт  передбачив  "хвилю жестів волів" зі  сторони загарбників, бо в російських військових остання оборонна лінія є  тиловою, "без особливого захисту".

"Я думаю, до кінця вересня ми зможемо вийти на Токмак, обійти його чи увійти у місто, а вже у жовтні спрямувати свої зусилля на звільнення Мелітополя", — завершив Коваленко. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін зробив нову заяву про контрнаступ ЗСУ.  Путін під час зустрічі з Ердоганом вирішив розповісти нову казку  про контрнаступ ЗСУ. Він назвав контрнаступ ЗСУ "провалом". Також його байку підтримав Шойгу, додавши, що останні 10 днів українська армія "здійснює запеклі атаки". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини