Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни почали копіювати військові рішення України. До чого це приводить
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни почали копіювати військові рішення України. До чого це приводить

Російські окупанти вчаться військової майстерності у ЗСУ, про це у Фейсбуці повідомила колишній заступник міністра оборони Ганна Маляр. Дійшло до того, що вони почали копіювати деякі військові рішення України

5 квітня 2024, 12:33
Поділіться публікацією:

Українські військові є надзвичайно фаховими, саме це допомогло їм втримати російську навалу на початку повномасштабного вторгнення, відвоювати значну частину територій та ефективно тримати оборону, відзначає Ганна Маляр.

Росіяни почали копіювати військові рішення України. До чого це приводить

Ганна Маляр

За її словами, з перших днів повномасштабної війни українські штаби працювали набагато ефективніше, ніж ворожі, а операції планувалися із більшою майстерністю. Навіть бюрократична машина, підкреслює вона, у військовій справі була більш гнучкою, ніж у ворога.

Якби не ці переваги, підкреслює Маляр, то України уже б давно не мало існувати як держави. Саме тому, додає вона, ворог почав активно вчитися у нас.

В першу чергу, за її інформацією, окупанти запозичили роботу штабів, і яка давала українським військовим перевагу.

"Вони почали копіювати деякі наші військові рішення та оптимізували процес їх прийняття. І попри те, що вони потужно наступають, вони використовують наші військові ідеї навіть щодо пересування підрозділів"
, — підкреслила вона.

За її словами, цей процес був неминучий, а час, на жаль, грає проти України.

Втім, відзначає Маляр, вихід із цієї ситуації все ж є.

"Він був і рік тому — допомогти нам із зброєю та ППО, аби ми отримали перевагу над ворогом і швидше звільнили свої території"
, — підкреслила Маляр.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що союзники України на два кроки позаду знаходяться у питанні прийняття рішень щодо надання Україні необхідної зброї. Начебто, в США бояться приймати рішення, які б суттєво посилили Сили оборони, оскільки бояться, що Росія у відповідь за це, вдарить по ним ядерною зброєю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини