Росіяни пішли в атаку на Сіверському напрямку

Російські розвідники намагалися прорватися на територію України

Російські окупаційні війська вдалися до атаки на Сіверському напрямку, втім, українські прикордонники не зволікали і дали жорстку відсіч росіянам. У результаті ворог відступив, зазнавши втрат. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал ДПСУ.

"Вчора ворог з артилерії та мінометів обстрілював опорні пункти прикордонників на Сіверському напрямку. А після сутінків ворожа розвідка спробувала непомітно подолати український рубіж оборони. Окупантів виявили. Почався бій, після чого розвідники відступили", - йдеться у зведенні.

Крім того, вночі супротивник спробував розвідку боєм у бік позицій українських бійців, але успіху не мав і відступив.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Росія посилює ескалацію, але Захід не поспішає прискорювати постачання ЗСУ озброєння: чому так відбувається. Експерти детально розібралися у ситуації під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Міністерство внутрішніх справ України розпочало формування штурмових бригад "Гвардія наступу". До цих підрозділів можуть вступати добровольці, націлені саме на посилення сил оборони та звільнення окупованих територій. Як оцінюєте це рішення? Чому подібний крок зроблено саме зараз? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – чи може Україна стати членом Європейського Союзу до закінчення війни – яка головна перешкода на шляху успішної євроінтеграції.