Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни підбираються до Селидово: місто може опинитися перед ворогом, як на долоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни підбираються до Селидово: місто може опинитися перед ворогом, як на долоні

Росіяни ведуть бої за терикони, які наблизять їх до захоплення Селидово

сьогодні, 08:57
Поділіться публікацією:

Як повідомив воєнкор Богдан Мірошніков, в Українську все ще тривають бої за терикон. Аналогічно тривають бої за терикон в західній околиці Новогродівки. Це, відзначає експерт, останній підконтрольний терикон у цьому місті.

Росіяни підбираються до Селидово: місто може опинитися перед ворогом, як на долоні

Війна в Україні

"У випадку втрати териконів як в Українську, та і того останнього в Новогродівці — то Селидове з трьох боків буде як на долоні", — відзначив військовий.

При цьому, за його інформацією, у Нью Йорку Сили Оборони контролюють лише певну частину на півночі населеного пункту.

"Селище продовжує вигравати час для Торецька. У самому Торецьку ворог вимушений лізти в лобову з Північного та Залізного. Бої тривають, місто стирається у попіл, на жаль. Ворожі КАБи летять по кілька разів на день, а то й по кілька десятків", — відзначив Мірошніков.

У свою чергу військовий оглядач групи "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець відзначив, що на Курахівському напрямку командування угрупування військ противника "Юг" продовжує вирішувати "двоєдине" завдання, а саме: намагається примусити передові підрозділи ЗСУ відійти східніше рубежу Желанне Перше — Желанне Друге (тобто повністю ліквідувати плацдарм ЗСУ східніше р.Вовча, по напрямку на с.Невельске), а також самостійно повністю витісніти ЗСУ з території східніше рубежу Курахове — Новоукраїнка та взяти під свій повний контроль район м.Вугледар. Тобто, додає експерт, повністю ліквідувати наш Вугледарський плацдарм.

"Й варто зазначити, що командування "Юг" противника має достатньо вагомі шанси, аби досягнути обох цих цілей, хоча на даний момент, це в більшій мірі стосується саме району східніше рубежу Гірник – Курахівка, ніж району Вугледару та Катеринівки", — підкреслив Машовець.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що над Вугледаром нависли "кліщі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини