Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни перейшли в наступ по всьому фронту: в ЗСУ розповіли, що відбувається на передовій
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни перейшли в наступ по всьому фронту: в ЗСУ розповіли, що відбувається на передовій

Російська армія проводить наступальні операції не зважаючи на колосальні втрати в живій силі та техніці

21 січня 2024, 17:50 comments1427
Поділіться публікацією:








Росіяни не змінили своїх планів щодо наступу на території України, мова йде про Бахмутський, Куп'янський та Лиманський напрямки. Окупанти намагаються прорвали оборону ЗСУ по лінії від Куп'янська, що у Харківській області до Нью-Йорка Донецької області. Про це в ефірі телемарафону заявив начальник служби зв'язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

Росіяни перейшли в наступ по всьому фронту: в ЗСУ розповіли, що відбувається на передовій

Росіяни перейшли в наступ по всьому фронту (фото з відкритих джерел)

"Ворог від своїх намірів наступати не відмовився. Продовжує активний наступ, активні наступальні дії по всій смузі оперативного угрупування військ "Хортиця" — від Куп’янська аж до Нью-Йорка", — повідомив він.

Володимир Фітьо заявив, що росіяни намагаються атакувати та просуватися по всіх напрямках навіть за умови значних втрат в техніці та живій силі.

"З початку цього місяця, станом на 20 січня було знищено ворожих 120 танків, 218 броньованих машин та 178 гармат та мінометів різних калібрів. Загалом 7055 окупантів було вбито або поранено у смузі відповідальності "Хортиця"", — сказав Фітьо.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Британії вказують на масштабний наступ росіян. Міністерство оборони Великої Британії опублікувало звіт розвідки, який свідчить про збільшення інтенсивності наступу російських сил в останні два тижні війни, зокрема це стосується важкої техніки та піхоти. 

19 січня Генштаб ЗСУ зафіксував збільшення кількості російських обстрілів на 27%. Росіяни завдали 45 ракетних обстрілів та 81 авіаційний удар. Крім того, дані Генштабу у період з 14 по 18 січня свідчать про початок більш активних бойових дій з боку армії РФ порівняно з 9-13 січня.

Ймовірним поясненням збільшення інтенсивності наступальних дій британська розвідка називає настання морозної температури, яка дозволяє використовувати важку бронетехніку по всій ділянці фронту.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини