Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни перевіряють дітей, які не ходять до російських шкіл, – ЦНС
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни перевіряють дітей, які не ходять до російських шкіл, – ЦНС

Загарбники приділяють велику увагу пропаганді на тимчасово захоплених територіях

30 листопада 2022, 08:00
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях півдня України загарбники змушують місцевих мешканців віддавати своїх дітей до російських шкіл. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Центру національного опору.

Росіяни перевіряють дітей, які не ходять до російських шкіл, – ЦНС

Школа. Фото: GETTY IMAGES

"На півдні росіяни перевіряють дітей, якщо ті перебувають у навчальний час на вулиці. Завезені з РФ лікарі під час медоглядів перевіряють, чи вчиться дитина у російській школі" – йдеться у звіті.

ЦНС також повідомляє, що у дітей та їхніх батьків на СОТ перевіряють, чи встановлені на їхніх телефонах програми української онлайн-школи.

Варто зазначити, що раніше вже повідомлялося, що російські окупанти перетворюють школи на тимчасово окупованих територіях Запорізької області на казарми. Видимість навчання створюється лише у тому, щоб можна було створити пропагандистську картинку для ЗМІ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — раптова смерть глави МЗС Республіки Білорусь (РБ) 64-річного Володимира Макея (нібито від серцевого нападу) може бути отруєнням – і натяком для Лукашенка від Путіна. Так вважає радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, на думку якого, так російський диктатор хоче змусити Білорусь вступити у відкриту війну проти України. Не виключено, що російська влада планує ліквідувати і самого Лукашенка, щоб встановити тотальний контроль над РБ, включаючи її армію. Експерти проаналізували те, що відбувається в Білорусі для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – переговори України та Росії на умовах Кремля: офіційний Берлін зробив заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини