Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни отримали таємний наказ перед підривом дамби – Буданов
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни отримали таємний наказ перед підривом дамби – Буданов

Керівник ГУР Кирило Буданов розповів про таємний наказ, який надійшов до російського підрозділу за пів години до підриву Каховської ГЕС.

21 червня 2023, 09:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українська розвідка заявила про нові докази, які свідчать, що підрив дамби на Каховській ГЕС зробили російські військові. Перед вибухом вони отримали таємний наказ від керівництва. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Главком".

Росіяни отримали таємний наказ перед підривом дамби – Буданов

Керівник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Керівник ГУР Кирило Буданов під час телемарафону поділився новою інформацією про російські злочини в Україні. За його словами підрив дамби на Каховській ГЕС – це штучний, спланований теракт та екоцид з боку Росії.

"За пів години через радіомережу вийшли на підрозділ, який був на Каховській ГЕС, і сказали дуже швидко зібратись і залишити територію. У цей самий час прибула група спецпризначення і сталося те, що сталося", – розповів Кирило Буданов.

Очільник ГУР зазначив, що окупаційні війська, які перебували поблизу гідроелектростанції не знали про підрив ГЕС. Кирило Буданов зазначив, що ця інформація досить закрита, однак вона свідчить про злочинні дії російських військових.

Окрім заяв Буданова, журналісти агентства Associated Press також сходяться на думці, що ГЕС підірвала Росія. Як доказ вони наводять фото загадково легкового автомобіля, який стоїть на дамбі Каховської ГЕС.

"На фото видно покинутий білий легковий автомобіль з відкритим верхом і бочками всередині. До одного з них підключений кабель, кінець якого йде на російську сторону річки", — повідомляють журналісти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що розслідування NY Times назвало винних у підриві Каховської ГЕС

Також "Коментарі" писали про Ґрету Тунберг, яка відреагувала на підрив Каховської ГЕС. Екологічна активістка назвала такі дії росіян "звірством".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини