Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни обстріляли свій десантний полк на лівому березі Дніпра
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни обстріляли свій десантний полк на лівому березі Дніпра

По російських десантниках одночасно працювала як українська артилерія, так й артилерія окупантів

19 листопада 2023, 17:55
Поділіться публікацією:

У районі Кринків Херсонської області російські артилеристи обстріляли своїх окупантів з нещодавно сформованого 328-го полку. Не витримавши обстрілів з двох сторін, ті просто залишили ключові позиції і втекли. Про ситуацію на лівобережжі Херсонської області, повідомляють самі ж окупанти великого пабліку "ВДВ за Честность и Справедливость".

Росіяни обстріляли свій десантний полк на лівому березі Дніпра

Росіяни обстріляли своїх військових на лівому березі Дніпра (фото ілюстративне)

У своєму повідомленні російські окупанти скаржаться, що полк без збою лишив позиції та відійшов. Але звинувачувати їх у цьому нібито не треба.

"По позиціях полку постійно працювала як артилерія противника, так і наша арта, яка чомусь дуже часто помилялася в координатах і накривала своїх", — пишуть окупанти.

Окупанти скаржаться та виправдовуються, що  десантники не витримали "вогню з двох сторін" і відійшли.

А ще — обстріл нового перекинутого полку у російському Telegram-каналі називають "бойовим хрещенням" і описують ситуацію приказкою "перший млинець нанівець". Тож росіяни вірять, що "з часом все налагодиться".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни почали використовувати танки-камікадзе на одному з напрямків фронту. Армія РФ через місяць спроб таки не змогла захопити Авдіївку, тому почала використовувати нову тактику проти українських сил – відправляє на позиції ЗСУ танки-камікадзе або іншу важку техніку. Про це повідомляє  начальник Авдіївської міської військової  адміністрації Віталій Барабаш.

Російські окупанти розраховують на те, що важка бронетехніка у кілька тонн зможе доїхати до українських позицій, де і вибухне. Однак нова тактика росіян не працює, адже ЗСУ створили мінні поля, через які не можуть прорватись росіяни.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини