Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни не здатні ліквідувати наслідки негоди на захоплених територіях: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни не здатні ліквідувати наслідки негоди на захоплених територіях: деталі

Росіяни не спроможні організувати роботу комунальників на окупованих територіях України

30 листопада 2023, 19:57
Поділіться публікацією:

Після негоди, яка прокотилася півднем України, російські окупанти занурили захоплені території в комунальний хаос. Про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров, пише портал "Коментарі".

Росіяни не здатні ліквідувати наслідки негоди на захоплених територіях: деталі

На окупованих територіях досі не подолані наслідки негоди. Фото з відкритих джерел

За словами Федорова, загарбники досі не спромоглися ліквідувати наслідки негоди, які кілька днів тому обрушилася на Азовське узбережжя.

Зокрема, відзначив мелітопольський голова, у Бердянську на частині вулиць досі немає світла та відсутнє водопостачання, а в Кирилівці підтопленими залишається частина баз відпочинку. 

Федоров повідомив, що в Мелітополі після негоди на вулицях з'явилися зграї бездомних собак, через що дорослі і діти бояться виходити з помешкань. У місті також виникли проблеми з вивезенням сміття, у зв'язку з чим на вулицях накопичуються побутові відходи.

А в окупованому Токмаку, розповів Федоров, у багатоповерхових будинках внаслідок негоди завелися зграї гризунів і тарганів.

Очільник Мелітополя додав, що у виникненні безладу немає нічого дивного, позаяк окупанти принесли з собою на захоплені території тільки хаос і розруху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у тимчасово захопленому місті Енергодар Запорізької області новоприбулі російські військовослужбовці заселяються у квартири місцевих мешканців. Такі дії допустимі для окупантів, позаяк у РФ не існує поняття “приватна власність” та абсолютно відсутня культура поваги до неї.

"Коментарі" також писали, що на тимчасово окуповані території Луганської області прибула нова партія вчителів з Росії, які займатимуться русифікацією місцевих школярів. Нову партію "гастролерів" з Тюмені окупанти завезли до шкіл міста Сорокине.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини