Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни намагаються вибити ЗСУ з пануючих висот: ситуація на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни намагаються вибити ЗСУ з пануючих висот: ситуація на фронті

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла про поточну ситуацію на фронті

27 липня 2023, 17:56
Поділіться публікацією:

Зараз ЗСУ продовжують наступ на бахмутському напрямку, противник намагається атакувати Сили оборони на Куп‘янському та Лиманському напрямках. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію заступниці міністра оборони Ганни Маляр.

Росіяни намагаються вибити ЗСУ з пануючих висот: ситуація на фронті

Сили оборони ведуть битву за Україну

"На Бахмутському напрямку на півдні від Бахмута поступово рухаємось вперед, — повідомляє Ганна Маляр. — Бої тривають в районі Кліщіївки, Курдюмівки, Андріївки. Бої носять доволі жорсткий характер. Ворог веде інтенсивний вогонь. На півночі від Бахмута відбиваємо атаки ворога".

Ворог концентрує свої атаки на двох інших напрямках.

"На Куп‘янському напрямку противник атакує, намагається вибити нас з пануючих висот. За сьогодні наші оборонці відбили декілька штурмів без втрати позицій. На Лиманському напрямку в районі за сьогодні так само відбито декілька атак ворога в районі Серебрянського лісу", — інформує Міністерство оборони України.

Тим часом, російські пропагандисти випустили відеоролик для німців про допомогу Україні. Російська пропаганда націлилась на німецьку аудиторію, для якої спеціально випустила відеоролик у якому критикується підтримка України. 

Путін знову висловився про контрнаступ ЗСУ. За словами російського президента, Україна кинула у наступ із сотню бронемашин і більшість із них нібито втратила завдяки "перемогам" російських військових.

Вчені визначили, який сир найбільш корисний для чоловіків. Вчені Гарвардського університету стверджують: на чоловічий організм сири мають особливий позитивний вплив. Завдяки сирам, які є джерелом кальцію, білку і амінокислот, хрящова і кісткова тканини у чоловіків навіть з віком чи під впливом посилених фізичних навантажень зберігають рухливість і не деформуються. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини