Росіяни масово звозять гарматне м'ясо до Токмака: що відбувається в місті

В окупованому Токмаку кількість російських військових у сім разів переважає чисельність міського населення

Російські окупанти масово звозять гарматне м'ясо у тимчасово окуповане місто Токмак Запорізької області. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму Telegram-каналі повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"На одного мирного жителя поки що окупованого Токмака - сім російських військових", - повідомив мер.

При цьому, за його словами, перелякані окупанти евакуювали свої сім'ї, школи, частину окупаційних "органів влади", зокрема до Мелітополя.

"Зате завозять до прифронтової лінії ще більше гарматного м'яса", - додав Федоров.

Зазначимо, "Коментарі" повідомляли раніше, що українські захисники вночі завдали серії прицільних ударів по ворожих аеродромах у тимчасово окупованому Луганську та Бердянську Запорізької області. Інформацію підтвердив Стратком ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" - за 600 днів широкомасштабної російської агресії. Останнім часом російські окупанти активно йдуть в атаки в районах Авдіївки та Куп'янська, а українські воїни продовжують поступ уперед на Бахмутському та Запорізькому напрямках. У новому звіті Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) наголошується, що за рік серед українців збільшився відсоток тих, хто вірить, що між політичним та військовим керівництвом країни існує низка розбіжностей, що Захід відчуває втому від війни в Україні та готовий зменшувати допомогу Києву, що наша влада може піти на компроміси із РФ. Які висновки можна зробити на 600-й день великої війни? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.