Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни бачать, як "сильно Путін помилився": заява голови спецслужби Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни бачать, як "сильно Путін помилився": заява голови спецслужби Британії

Процес прийняття рішень президентом Володимиром Путіним виявився "помилковим"

11 жовтня 2022, 07:25 comments1294
Поділіться публікацією:

Україна переламує ситуацію на війні проти виснажених російських сил. Як передає портал "Коментарі", про це пише ВВС, цитуючи витримки з майбутньої промови голови Центру урядового зв'язку Великобританії (GCHQ) Джеремі Флемінга.

Росіяни бачать, як "сильно Путін помилився": заява голови спецслужби Британії

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

На думку Флемінга, незважаючи на ракетні удари по цілям по всій Україні у понеділок, Флемінг заявить, що у Москви закінчуються боєприпаси.

У спецслужбах Британії вважають, що процес ухвалення рішень президентом Володимиром Путіним виявився "помилковим". Крім того, йтиметься і про те, що витрати Росії на війну в Україні — як з точки зору втрати людей, так і з точки зору втрати техніки — є "приголомшливими", оскільки попередні досягнення зведені нанівець.

"Ми знаємо – і російські командири на місцях знають – що їхні боєприпаси закінчуються", — скаже Джеремі у своєму виступі на щорічній лекції з питань безпеки Королівського інституту Об'єднаних збройних сил.

Він буде стверджувати, що мобілізація ув'язнених і недосвідчених чоловіків "свідчить про відчайдушну ситуацію" — а також прямо критикувати президента Путіна як ізольованого і помилки, що допускається.

"За відсутності ефективних внутрішніх викликів його процес прийняття рішень виявився помилковим. Це стратегія високих ставок, яка призводить до стратегічних помилок у судженнях", — зазначить глава GCHQ.

Флемінг також стверджує, що російський народ зараз починає розуміти проблеми, спричинені тим, що він називає "війною вибору" Путіна.

"Вони (росіяни — ред.) бачать, наскільки сильно Путін помилився в оцінці ситуації, — скаже він. — Вони тікають від заклику, розуміючи, що більше не зможуть подорожувати. Вони знають, що їхній доступ до сучасних технологій та зовнішніх впливів буде різко обмежений".

Читайте також на порталі "Коментарі" — чого боїться Путін : ЗМІ дізналися, чому Нацгвардія у Москві в повній боєздатності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини